Rullskidträning 18:30 från Bolleparkeringen. Ca 3 mils körning i distanstempo.
Resp: MG

All/Competition:
DM
Rullskidträning 18:30 från Bolleparkeringen. Ca 3 mils körning i distanstempo.
Resp: MG

All/Other:
Klubbdag med RBK-stafetten. Samling Lilla Bollebergstoppen kl 10.45, OBS tiden! Se nyhet för mer info.

Current news
» Träna med oss!

Ny tid för RBK-stafetten på söndag

Uppdatering: Ny samlingstid 10.45 på Lilla Bolletoppen för att vi ska hinna ordna lagen och få dessa inskrivna i MeOS före starten kl 11.30, kom i tid, föranmäl gärna via kommentar nedan eller via mail/tel.

Söndag 25/6 kl 11.00 är alla medlemmar välkomna på en gemensam klubbdag med RBK-stafetten 2017. Man behöver inte springa om man inte vill, det är helt okej att vara med och heja på. Men förstås roligare ju fler lag vi får ihop. Även du som mest håller på med skidåkning eller PreO kan vara med. Lagen sätts samman på plats, lite hur som helst som vanligt. Viktigast är inte att vinna utan att vara med. Tävlingsledarns ord är lag denna dag och han har gjort sitt bästa för att lura er att missa och/eller stämpla fel. Det är fullt möjligt att han hittar på egna regler under dagen... :-)

Programmet:
Samling kl 11.00 på toppen av Lilla Bolleberget för årets upplaga av RBK-stafetten. Starten går 11.30. läs mer

Allmänt om stafetten: Kartskala 1:7500.

Breddkavlen kvällens lag

Här är lagen till kvällens tävling.

Möte gällande arrangemang RBK 21/6, 18:00

Enligt diskussion på årsmötet skulle vi ta ett diskussion kring arrangemang i klubben.

ICA Cup möte 20/6 18:00

På Bolle, klubblokalen

2017-06-06

Lennart och Marit

Landslagsuppdrag

Marit Wiksell och Lennart Wahlgren är återigen uttagna att representera Sverige i VM i precisionsorientering.
I år går VM i Litauen i mitten av juli. Både Lennart och Marit visade prov på vad de går för under tävlingar i Norge, under den gångna pingsthelgen. Vi önskar dem Lycka Till!

2017-05-26

Kristin diskuterar sitt lopp

Kristin visade fin form i Trönöskogarna

Söderhamns OK har under två dagar bjudit på tävlingar med härligt terräng och utslagsgivande orientering. Idag fick Kristin både orientering och löpning att stämma bra, och tog en fin andraplats i damernas huvudklass. Endast 5 sekunder skilde mellan henne och segraren Lovisa Persson från OK Tisaren.

2017-05-26

vinnande lag Breddstafetten 2014

Breddstafetten 2017

Nu har info om breddkaveln kommit och den går av stapeln onsdag 14 juni vid Sörängs skola, det vore kul att få ihop tre lag likt ifjol. Så alla som vet att de kan vara med får gärna kommentera det här nedan eller maila till kristin.olovsson@hotmail.com

2017-05-22

Dags för Kart o Hoj

8/5 drar årets Kart o Hoj igång!

2017-05-17

Tack.

Swedish League 2017 är över. Vi gjorde det. Första tanken kom för 4 år sedan... "varför inte en tävling med arena vid Höghammar"... 2 år senare gick andra ansökan igenom och 2 år därefter är vi i mål.

News Archive