Current news

VM-brons & VM-guld!

foto:skogssport
Rehns BK´s Jerker Lysell tog igår sitt andra och klubbens femte VM-guld då han med lagkamraterna Lina Strand, Jonas Leandersson och Helena Jansson vann VM i sprintstafett i Tartu, Estland. I fredags hade han redan bärgat bronsmedaljen på den individuella sprintdistansen.

Prestationen är anmärkningsvärd då Jerker pga skador inte kunnat träna på den sport han nu tagit flera VM-medaljer i. Tidigare har Jerker VM-guld från ifjol och brons från året före och redan då fick han kämpa med skadeproblematiken. Vi bugar och gratulerar till prestationer i bragdguldsnivå!

2017-07-17

vid prisceremonin TempOt

Rehns BK tog hem två hedrande placeringar i TempO-VM i Birstonas, Litauen.

2017-07-16

Skärgårds-sörklubbs på tisdag 18/7

På tisdag 18/7 inbjuder Söderhamns OK till sörklubbs i skärgården i Flotthäll i närheten av Utvik. Efteråt finns det möjligheter att bada i havet vid sandstrand i omedelbar närhet av start o mål. Det finns även möjligheter till bad i insjö med liten sandstrand belägen på tävlingskartan. Avresa från Preem kl 17.15, fri start mellan 17.30 och 19.00, gratis deltagande och anmälan på plats som vanligt.

2017-06-29

Hälsingelägret 2017 nytt datum

Den 26-27 aug anordnar Rehns BK Hälsingeläger för ungdomar upp till 16år. Vi kommer att hålla till på Prästnäset med Boende och aktiviteter.
För ungdomar i Rehns BK är sista anmälan 11/8 till mig
Om det finns någon som känner att man vill hjälpa till med något så tveka inte utan hör av dig till mig.
Christer Lagerhäll

2017-06-29

Guide till VM i orientering 2017

Imorgon börjar VM i Tarttu, Estland, med Rehns BK´s Jerker Lysell på startlinjen i sprintkvalet. På lördag avgörs sprintfinalen och på söndag går sprintstafetten. Stora delar av VM kommer att TV-sändas och kan även följas via Liveorienteering

2017-06-26

Kompassträning

Edsbyns 4-dagars är inställt tills vidare så vi kör en extra teknikträning (kompass) på tisdag kl 18.00 vid badet i Annefors, skärm ca 3 km söder om Annefors. Inga nybörjarbanor.

Stefan Carlsson hälsar att även RBK:are är välkomna, samt att man ska ta med badkläder.

2017-06-25

Resultat RBK-stafetten

Det blev 8 lag som gjorde upp om RBK-stafetten 2017. Löpsträckorna avgjordes från toppen på Lilla Bolleberget och sista PreO-momentet vid klubblokalen. Det blev dramatik på flera sätt.

2017-06-15

Ny tid för RBK-stafetten på söndag

Uppdatering: PM tillagt nedan. Samlingstid 10.45 på Lilla Bolletoppen för att vi ska hinna ordna lagen och få dessa inskrivna i MeOS före starten kl 11.30, kom i tid, föranmäl gärna via kommentar nedan eller via mail/tel.

Söndag 25/6 kl 11.00 är alla medlemmar välkomna på en gemensam klubbdag med RBK-stafetten 2017. Man behöver inte springa om man inte vill, det är helt okej att vara med och heja på. Men förstås roligare ju fler lag vi får ihop. Även du som mest håller på med skidåkning eller PreO kan vara med. Lagen sätts samman på plats, lite hur som helst som vanligt. Viktigast är inte att vinna utan att vara med. Tävlingsledarns ord är lag denna dag och han har gjort sitt bästa för att lura er att missa och/eller stämpla fel. Det är fullt möjligt att han hittar på egna regler under dagen... :-)

2017-06-14

Breddkavlen kvällens lag

Här är lagen till kvällens tävling.

News Archive