Sörklubbs # 16, Söderhamns OK, avresa fr Preem 17.30 FINAL!
Obs! Annan dag denna vecka!
Gemensam träning med Löpgrupp Bollnäs
Löpning för Alla som leds av Johanna Lindberg, Träning Löpning Lycka.
Samling ombytta vid parkeringen Bollegården kl:18,00
Alla välkomna
Resp: Johanna Lindgren

SM kval
SM final
All/Competition:
Valbo AIF:s nationella
SM
All/Competition:
Valbo AIF:s nationella

Current news

Stor SM-helg väntar

Kommande helg möts stora delar av den svenska eliten i Örebro på SM i medeldistans (lördag) och stafett-SM (söndag). Rehns BK ställer upp med 8 löpare varav sprintvärldsmästaren Jerker Lysell får tillmätas de största möjligheterna, men även Fredrik Ingelsson och Göran Winblad kan ha chansen till framskjutna placeringar om allt stämmer.

På damsidan kommer Kristin Olovsson försöka ge eliten en match i D21 medan Erica Edman och Walter Lagerhäll i kämpar juniorklasserna D20 resp H18. På söndagens stafett mönstrar klubben två herrlag och ett damlag. Läs mer Allt om SM-tävlingarna finns här .

2017-09-23

Skidläger i Bruksvallarna - Dags för anmälan

3-5 nov är det bokat 50 platser på Fjällhotellet i Bruksvallarna för årets skidläger. Först till kvarn på platserna och sista anmälningsdag är 9 oktober. Om inte platserna fylls av RBKare inom en vecka kommer inbjudan gå ut till grannklubbarna. Så tveka inte att anmäla!

2017-09-18

Jakob Dekret

Jakob Dekret ny i RBK 2018

Ett spännande tillskott för herrtruppen som har stora ambitioner med sitt idrottande. Har bla en 8:e plats från JVM med sig i bagaget.

2017-09-16

RBK medlemslotteri 2017

Många nummer finns lediga.

2017-09-09

Preliminära lag till 25manna!

Här är preliminära lag till 25manna, det kommer säkerligen ändra sig lite. Vi har ont om reserver, så om vi glömt någon, någon har ångrat sig eller ni kommer på någon lämplig, hör av er till Kristin O eller Wilma L!

2017-08-20

Inbjudan till sommarskidskola, nytt datum 17/9

Här kommer en uppdaterad inbjudan till sommarskidskolan.

2017-08-13

Stafett-DM 10/9 H35+

Om en månad är det dags för DM-stafetten i Ljusdal, 10/9. Den går på en nyritad karta som använder sig av ISOM2017, den nya internationella standarden för kartritning.

Vill du vara med? Hör av dig till mig i såfall, helst så snart som möjligt men senast 31/8 på tel 070-6918064 eller epost: curre@curtlandin.com så ska jag försöka tota ihop några lag i H35+-klassen.

läs hela inbjudan här

2017-08-11

Tempo-SM och PreO-DM

Jag vill bara påminna om våra PreO-tävlingar 19-20 augusti.

2017-08-04

Hälsingegårdstafetten på söndag:

Lagkuvert med nummerlappar och sportidentpinne för tidtagning hämtas av första sträckans löpare (alt. utsedd lagledare) vid
Tävlingsexpeditionen vid Ol-Andersgården, Alfta, tävlingsdagen 6/8 kl. 09.00 - 11.00 i en av Hälsingegårdarna uppe på kullen. Varje lag får 5 nummerlappar (med säkerhetsnålar). Nummerlapparna skall bäras synliga på bröstet så alla löpare måste hämta sin nummerlapp.

Spring i Rehns BK´s tävlingströja om du har en.

Rehns BKs lag:
Mixklass: