Sörklubbs # 11, Rehns BK,läs inbjudan här . Avresa fr Preem kl 17.30
Alla/Tävling:
Storviksnatt
TempO-SM(Alla får anmäla sig), samt ytterligare en Preo-tävling vid Storberget, Ljusne.
Ordinaire anmälningsstopp går ut lör 12 aug 23:59.
Man kan dock efteranmäla sig, men helst före tävlingsdagen, så att det finns kartor i ordning.
Se Eventor

PreO-DM för Hälsingland vid Torrbergsmyren.
Ordinarie anmälningsstopp lör 12 aug 23:59
Se Eventor.

25-manna 2017 med två lag!

Inför årets 25manna hade vi lite kaxigt sagt ett år innan att vi skulle få ihop två lag, hur svårt kunde det vara?! Rätt så fort kom vi underfund med att det var lättare sagt än gjort, men med lite förstärkning av två löpare från Vallsta var det till slut möjligt. Och vilken helg det sen blev! Regn, lera och härlig stämning!

Årets stafett avgjordes söder om Stockholm vid Ensta Gärde i Botkyrka. Starten gick i vanlig ordning klockan 9, i år med herrar på förstasträckan. Från Rehn sprang Göran Winblad för förstalaget och Andreas Calleberg för andralaget. Med det var allt igång och sträckorna avlöste varandra i en väldans fart.

2017-10-17

Aktivitetsdag på Bollegården

Den 11 november arrangerar HOF en aktivitetsdag på Bolle. Läs inbjudan här:
hofs_aktivitetsdag_2017.pdf

2017-10-13

RBK Nytt 2017

Hejsan! Nu är det dags att skriva reportage till årets RBK-Nytt. Info/uppdragslista finns i bifogad pdf

2017-10-08

ICA CUP- Uppstartsmöte 16/10 18:00

Genomgång infor kommande års event

2017-10-03

Inbjuda till Natt-WM

Natt-WM Orienterinng
Fredag 20 okt Start kl. 18,00
Samling: Söromsjön vid Långrösten.
Vägvisning från grustaget söder om Röstabo.
Handicap-system, så först i mål vinner.
Banlängder från ca 2,5 till 5,5 km.
Nyritad karta.
Bastu & bad finns.
Korv & samkväm efteråt.
Anmälan till peter.karsbo@gmail.com alt. 070-573 66 46

2017-09-29

Natt-OL träning

På tisdag 3/10 inbjuder Söderhamns OK till nattorientering vid SOK- stugan, Hällåsen. Ta chansen att testa/träna natt-OL. 3 banor finns, deltagande är gratis. läs inbjudan här

2017-09-28

25manna info -UPPDATERAD

Uppdaterad information med reviderade lag och resplan finns här
--------------

2017-09-23

Skidläger i Bruksvallarna - Dags för anmälan

3-5 nov är det bokat 50 platser på Fjällhotellet i Bruksvallarna för årets skidläger. Först till kvarn på platserna och sista anmälningsdag är 9 oktober. Om inte platserna fylls av RBKare inom en vecka kommer inbjudan gå ut till grannklubbarna. Så tveka inte att anmäla!

2017-09-20

Stor SM-helg väntar

Kommande helg möts stora delar av den svenska eliten i Örebro på SM i medeldistans (lördag) och stafett-SM (söndag). Rehns BK ställer upp med 8 löpare varav sprintvärldsmästaren Jerker Lysell får tillmätas de största möjligheterna, men även Fredrik Ingelsson och Göran Winblad kan ha chansen till framskjutna placeringar om allt stämmer.