Natt-OL träning Söderhamns OK, vid SOK-stugan, Hällåsen. Avresa fr Preem kl 18.
Obs!
Byte av dag denna vecka!
Gemensam träning med Löpgrupp Bollnäs
Löpning för Alla som leds av Johanna Lindberg, Träning Löpning Lycka.
Samling ombytta vid parkeringen Bollegården kl:18,00
Alla välkomna
Ansv: Johanna Lindberg

Ansv: MG och JB

Alla/Tävling:
25manna
Alla/Tävling:
25mannakorten

Skidträning

Nu drar skidträningarna igång

Nu drar skidträningarna igång med början nu på torsdag 7/12.
Schemat framöver kommer att vara klassiskt på tisdagar och skate på torsdagar. Start kl 18:30 båda dagarna.

2017-12-05

Bollnässkidan flyttad till 20-21 Jan 2018

För att kunna erbjuda goda förutsättningar för bra skidtävlingen som skulle gått nu 9-10 December så har vi beslutat att flytta fram den till 20-21 Jan 2018 så vi kan få ett fints på på de banor som används vid ICA Cup senare i vinter.

2017-12-01

Tack

Jag har funderat mycket den här hösten vad jag vill med orienteringen och kommit fram till att jag vill fortsätta satsa, speciellt när jag har tre år kvar av studier och flyttat till Uppsala. I och med det har jag även bestämt mig för att byta klubb. Jag tror det kan vara extra motiverande och utvecklande med en ny miljö och lättare att bidra till en verksamhet där jag bor.

2017-11-24

Natt-OL torsdag 30/11

Söderhamns OK inbjuder till nattorientering träningpå torsdag 30/11 vid SOk-stugan, Hällåsen. Två banor, ÖM3 och ÖM7. Se inbjudan här: https://eventor.orientering.se/Events/Show/20723

2017-11-20

Klubbdag i Harsa framflyttad

Endast fyra personer anmälda hittills, så det innebär att vi flyttar fram evenemanget.

2017-11-10

Demobana PreO HOF-dag

Under HOF-dagen 11/11 finns det möjlighet att prova på en kort och enkel demobana i PreO.
Om någon som inte är anmäld på HOF-dagen vill testa den finns möjlighet att komma kl 10 vid Bolle.

2017-11-05

Resultat tränings-OL långdistans

Resultat från dagens tränings-OL på Bolle finns här

2017-11-03

Du behövs till ICA CUP

Långt inlägg, men viktigt!!!

2017-11-02

Stretch

Vinterträningarna drar igång!

Tisdagen den 7 november börjar våra gemensamma vinterträningar. Nytt för i år är att vi följer ett träningsprogram utvecklat av PT:n och löpcoachen Johanna Lindberg där löpningen kompletteras med en bred övningsbank för spänst och löpstyrka. Målsättningen med upplägget är att inte bara bli bättre löpare på slät stig/väg utan även utveckla din förmåga att löpa i skog och obanad terräng.