Intranet login

Städning Swedish League #1
1 2 3 4 5...251 >

» Träna med oss!

Ny tid för RBK-stafetten på söndag

Publicerad 2017-06-15, Skriven av Curt Landin 2017-06-15 kl.22.20

Kommentarer »

Uppdatering: Ny samlingstid 10.45 på Lilla Bolletoppen för att vi ska hinna ordna lagen och få dessa inskrivna i MeOS före starten kl 11.30, kom i tid, föranmäl gärna via kommentar nedan eller via mail/tel.

Söndag 25/6 kl 11.00 är alla medlemmar välkomna på en gemensam klubbdag

med RBK-stafetten 2017. Man behöver inte springa om man inte vill, det är helt okej att vara med och heja på. Men förstås roligare ju fler lag vi får ihop. Även du som mest håller på med skidåkning eller PreO kan vara med. Lagen sätts samman på plats, lite hur som helst som vanligt. Viktigast är inte att vinna utan att vara med. Tävlingsledarns ord är lag denna dag och han har gjort sitt bästa för att lura er att missa och/eller stämpla fel. Det är fullt möjligt att han hittar på egna regler under dagen... :-)

Programmet:
Samling kl 11.00 på toppen av Lilla Bolleberget för årets upplaga av RBK-stafetten. Starten går 11.30. läs mer

Allmänt om stafetten: Kartskala 1:7500. Kontrollerna sitter tätt och är ibland av samma "sort" nära varandra så viktigt att kontrollera kodsiffran! Lagen har 3-4 deltagare per lag. Sportident finns att låna för den som inte har egen pinne.

Sträckorna är i år upplagda enligt följande:
Sträcka 1: jättekort, enkel, lätt 1,3 km, 7 kontroller, "gul nivå". Gafflad sträcka. För de yngre eller den som vill ha en bekväm runda, men några höjdkurvor blir det.
Sträcka 2: kort, men svår, halva banan är utför, andra halvan jobbig, 2,8 km, 16 kontroller, "svart nivå". Banan har en gafflingsloop där kontrollerna måste tas i den ordning de står på din karta, annars blir det diskvalificering. För eliten och den som vill ha en utmaning.
sträcka 3: lite längre men lätt, 4,2 km, 16 kontroller, "orange nivå". Rak bana (sk "hängsträcka"), men har varvning med kartbyte. För den som vanligtvis mest springer/åker skidor eller främst vill ha en löprunda. Ett par av kontrollerna är lite svårare.
Sträcka 4: ett PreO-moment. Kan genomföras av valfri lagmedlem.

Priser till segrande lag och sedvanliga honungsburkar till jumbolaget.

Ca kl 13 : Bad vid Bollegårdens pool om vädret tillåter, alternativt bubbelpool/bastu inne. Glass och fika finns att köpa.

Ca kl 14: Grillen tänds. Det blir I-N-T-E hamburgare och/eller korv. Läsk/måltidsdryck ingår.

Under eftermiddan samvaro med tävlingar och lite överraskningar.

Ingen obligatorisk föranmälan, men för matens (antalet) skull bra om du kommenterar nedan om du kommer. Alternativt epostar: curre@curtlandin.com eller slår en signal på 070-6918064

Varmt välkommen

/Curt