» Login


Ola Sjöstedt
Presentation

Tillbaka till löpare
Ola Sjöstedt, Elit

Klass: H35

Ålder: 41

Mål 2018
Behålla formen. Springa några orienteringstävlingar. Upprepa långlopp på cykel. Några seedningslopp på skidor samt Vasaloppet om jag hinner träna ordentligt.

Seniormeriter
Det var länge sedan jag sprang några tävlingar. Tycker om att springa långt, vilket inte alltid är en fördel i orientering. Har genomfört Sörmlands Ultramaraton. 2012 har jag framför allt koncentrerat mig på cykling. Jotunheimen Rundt (430km), Mälaren Runt (330km). Men under hösten har jag även sprungit 2 terränglopp i RBK's namn, Bollnäs Trail Race och Sandbroloppet. Genomförde även min första tävling mtb-orientering (Uppsala MTBO).

Kavlemeriter
Måste Googla's.

Juniormeriter
Inget jag lagt på minnet.

Tidigare klubbar
Sprang en löpartävling för Skogis If för att få bidrag till startavgiften, annars RBK i vått och torrt.

Text
Efter studier i Umeå, Nya Zeeland och England bodde jag 3 år i Skottland. Men sedan 2009 bor jag i Uppsala. Uppvuxen i Hå, söder om Bollnäs. Fostrad från grunden inom Rehns BK. Från Solskolan till träningsläger i Lobonäs och Skålsjögården. Orienterandet har legat på is i ett drygt decenium, men jag har kontinuerligt försökt hålla mig i form. Som nybliven far känner jag att det är dags att damma av kompassen (använder man såna fortfarande?) för att vara redo att introducera nästa generation i den sport som givit mig en väldigt bra idrottslig grund och roliga minnen.

English version


Tack alla sponsorer!Huvudsponsorer GULD

Silversponsorer

Bronssponsorer
Annonser: