Intranet login

Youth/Training:
Skidträning Bolle, 18.30 skate. Yngsta gruppen 18.00
Resp: MG

Pannlampslöpning från skidstadion, Bolleberget kl 18.00 inkl omkl, dusch, bastu.

Youth/Training:
Länsförsäkringar cup, 18.30 Bergvik Fristil
Höghammarhallen 18-19.30
Vinter-stadsorientering långdistans från skidstadion, Bolleberget kl 11. Se inbjudan under "aktuellt". Grannklubbar inbjudes.

Skidor - Senior

Seniorträning
Ambitionen i vinter är att vi skall ha en träningsgrupp för vuxna. Endera i samband med ungdomsträning på tisdagar och torsdagar eller någon annan tid. Vi skulle kunna bedriva det som att vi bara träffas och tränar på skidor ihop, eller utvecklar det vidare med instruktörsledda pass.

Seniortävling
Vill man tävla för Rehns BK på långlopp eller andra seniortävlingar är ni förståss välkomna. Förutsättingen är att man är medlem i klubben och får tillgång till anmälan i SSF-TA, tävlingskalendern. I dagsläget betalar seniorer sina egna anmälningsavgifter.
Anmälan och SSF-TA
Ledare