Rullskidträning 18:30 från Bolleparkeringen. Ca 3 mils körning i distanstempo.
Ansv: MG

Alla/Tävling:
DM
Rullskidträning 18:30 från Bolleparkeringen. Ca 3 mils körning i distanstempo.
Ansv: MG

Alla/Övrigt:
Klubbdag med RBK-stafetten. Samling Lilla Bollebergstoppen kl 10.45, OBS tiden! Se nyhet för mer info.
Ansv: Curt L

» Träna med oss!

Skidor - Kläder

Skidkläder finns att prova och beställa Tävlingsdressar, överdrag och mössor för längd finns att prova och beställa. Finns att prova 3 - 6 oktober: GJ sales, öppet 08:00-18:00. Bolle (träning) Tisdag, 3/10, 18:00-19:30 Möjligen, kan det komma finnas någon extra dress beställd för senare köp, igen garanti. Det kommer vara tävlingsdräkt från SWIX, över och under del, samt överdrag i klubbfärger och design så likt som möjligt de tidigare från trimtex.

Ungdomar

Nytt är att ungdomar som tränar med Rehns BK från årskurs F till 9 lånar/hyr kläder (tävlingsdress och överdrag) av RBK för 500 kr/år. OBS dessa ungdomskläder måste provas ut och beställas för att ni skall vara säkra på att få några. Även här kommer det kanske finnas någon extra dress i ungdomstorlek, men ingen garanti.

Priser Swix dressar 2016/2017

Priser: Jacka Star X, Micro fiber, Herr/Dam 999kr Byxor Star X, Micro fiber, Herr/Dam 749kr Väst Mission X, Herr/Dam 1199kr Tävlingsdräkt Nordic X, Unisex, 2-del. 649kr+649kr=1298kr Priser JUNIOR dressar: Jacka Star X, Micro fiber, JUNIOR 849kr Byxor Star X, Micro fiber, JUNIOR 699kr Tävlingsdräkt Nordic X, JUNIOR, 2-del. 599kr+499kr=1098kr För mer info kontakta: Magnus Gisselman, 070-6353102, Magnus.Gisselman@kedjeexperten.nttgroup.se

======================
Skiddressar i år från SWIX kommer se ut (så långt som möjligt) som nedanstående som tidigare kom från SWIX