Intranet login

Logga in automatiskt

Ansv: Curt L

Rehn Elit

Hej och välkommen till en ny spännande satsning!

Under kommande året koncentrerar vi oss bland annat på följande.

Talangutveckling
Klubbens elitstall är av hög klass har mycket omfattande mängd kunskap och erfarenheter som används för att utveckla dig som satsande från juniorer och yngre seniorer till presterande seniorer. Ett smakprov på vad som väntar dig är personlig hjälp i din utveckling, gemensamma tillfällen där alla delar med sig av sina erfarenheter, spetsträningar, skuggning, individuell utvecklingsplan, utvärdering av din teknik samt mycket mer allt för att du ska få snabbast tänkbara utveckling.

Träningstider
Tisdag - 18.00-20.00 - Varierad löpträning
Torsdag - 18.00-20.00 - Varierad löpträning
Extrapass - Olika tider - Vissa dagar kör vi extra se kalendern till vänster.
Några undantag förekommer bland annat när det är Sörklubbs åker vi dit så ingen ordinare träning körs och på vintern kör vi inomhus i Höghammarhallen på torsdagar se kalendern om ni är osäkra vad som sagts. Utöver det kör vi mycket ej schemalagt tillsammans. En utförligare beskrivning av klubbens träningsverksamhet finns här

Ledare i elitgruppen
Erik Lundh (Huvudledare) - 070-6664163 - eriklundh85@gmail.com
Jerker Lysell - 070-3348979 - jerker_lysell100@hotmail.com
Göran Winblad - 070-8281313 - goranwinblad@gmail.com

Tävlingar/aktiviteter
Vi arrangerar flertalet läger året runt, tävlingar återfinns i kalender till vänster. De flesta av oss springer också egna träningspass på någon av klubbens många kartor.

Kartor
Bollnäs och södra Hälsingland erbjuder ett unikt terräng utbud, allt från snabblöpt tallhed till kuperade och riktigt tekniska bergsområden. Detta unika terrängutbud har varit avgörande för att utveckla så många bra orienterare genom tiderna och för att fortsätta göra det.

*Bidra till en trygg social gemenskap

*Bidra till en bra kamratskap i både skogen och på fritiden

*Medalj på SM

*Placeringar bland de 20 bästa i herrkavlen på Tiomila och Jukola.

*Placera oss topp 5 på en stafett under året i herrklassen

*Ha deltagare i internationella mästerskap, ex JVM, EM, VM

*Två herr- och damlag på 10mila och Jukola

Avslutningsvis kan du spana in våra löpare eller ta en sväng på en av testrundorna.