Rullskidträning 18:30 från Bolleparkeringen. Ca 3 mils körning i distanstempo.
Ansv: MG

Alla/Tävling:
DM
Rullskidträning 18:30 från Bolleparkeringen. Ca 3 mils körning i distanstempo.
Ansv: MG

Alla/Övrigt:
Klubbdag med RBK-stafetten. Samling Lilla Bollebergstoppen kl 10.45, OBS tiden! Se nyhet för mer info.
Ansv: Curt L

» Träna med oss!

Träningsgruppen

Träningsgruppen är till för alla oavsett om du vill röra på dig för att må bra, utveckla din kapacitet eller tävla (det finns tävlingsklasser från 10-95 år). Dock är det varierad sammansättning på träningarna, så kolla gärna med oss vad som passar dig bäst.

Träningstider sommartid (april till oktober)
Sommartid är det vanligtvis uppehåll med vanlig löpträning men skulle det vara ett gäng som vill fortsätta så fixar vi det annars drar vi igång med orienteringsträningar tisdags- & torsdagskvällar enligt kalendern till vänster, träningsorienteringar/teknikträning i skogen. Vissa tisdagar är det i form av träningstävlingar mot grannklubbarna i seriecupen "Sörklubbs". Då finns 5 banor av olika längd och svårighetsgrad från nybörjare till elitnivå. Det är också vanligt att de som satsar på att tävla gör det både lördagar och söndagar under sommaren.

Träningstider vintertid (november - mars)
Vi utgår från två ställen. Det ena är Bollebergets Skidstadion där vi har omklädning, dusch och bastu att tillgå, det andra stället är Höghammarhallen där det finns omklädning och dusch.
Tisdagar - 18.30-20.00 - Löpträning utomhus. Varierat program: ca 30-45 min. medeldistans/intervaller/backe/fartlek. Träningen inleds med 10-15 min gemensam uppvärmning, sedan indelning efter ambition/nivå.

Torsdagar - 18.30-20.00 - Löpträning inomhus, Höghammarhallen Teknik/Styrka/intervaller/rörlighet

Utöver det kan gemensamma träningar ibland arrangeras spontant vid intresse, se kalendern här på hemsidan.

Ledare
Curt Landin - 070-691 80 64 - curt.landin@telia.com
Marie Fröjd - 070-515 53 20 - marie.frojd61@gmail.com
Kontakta oss gärna för mer information.

100:- stödjande
150:- ungdom t o m 20år
300:- vuxen
500:- familj
Den betalas in på plusgiro 690020-3. Skriv namn, adress, e-mail, personnr och telefonnr på alla i familjen.

Medlemslotteri
Alla medlemmar brukar vara med i vårat 50/50 lotteri, en lott kostar är 100 kr/år och betalas till plusgirokonto 162764-5. Märk inbetalningen med ditt namn och med texten ”Medlemslotteriet”

Klubbkläder
Vid frågor och funderingar kring klubboveraller och tävlingsdräkter kontaktas Ann Jonsson som ansvarar för detta. Ann nås via telefon 070-3002781. Vid klädköp och allt förutom medlemsavgiften används plusgiro 162764-5 för inbetalning.

Klubblokaler
Bolle - med Jonas Davidsson som lokalansvarig
Torrbergsbo - med Inge Pettersson som lokalansvarig

Tävlingar/aktiviteter
På helgerna är det i regel tävlingar både lördag och söndag, se kalendern till vänster och det fullständiga tävlingsprogrammet i Sverige .
Sedan har vi flera permanenta banor och givetvis Natträvarnas i slutet av året.

Dessutom arrangerar vi flera spännande arrangemang under året så som Bollnäs Trail Race, Hälsingeleden På Skidor, Bollnässkidan, Bollnästräffen, Kart o Hoj och Naturpasset.

Avslutningsvis vill vi önska er varmt välkommen!

Ledare
Curt Landin