Skidträning, klassiskt. Kl 18:30

Skidträning, skate. Kl 18:30
Resp: MG

All/Other:
Rehns BK önskar alla medlemmar en GOD JUL!
Resp: Ordförande

Pre-O precisionsorientering

Rehns BK bedriver idag en aktiv PreO verksamhet. Två av världens bästa PreO-orienterare tävlar idag för Rehns BK: Lennart Wahlgren och Marit Wiksell.

Lennart Wahlgren och Marit Wiksell

Marit Wiksell radade upp många fina resultat under 2016. Här är en bild från VM, där hon tog silver. Marit bärgade bland annat också ett EM-silver i stafett-öppna klassen. 2017 vann Marit totalsegern i ECTO, den inofficiella Europacupen, efter 10 deltävlingar i 5 länder.

Marit VM-silver

Vill du börja ta då kontakt med Anders Johansson.

Anders Johansson - 070-649 48 32 - thedouble02@gmail.com

VAD ÄR PRECISIONSORIENTERING? Här kan du kan läsa mer: Klicka här

Här kommer lite information om PreO-verksamheten i Rehns BK.

AKTIVITETER 2017
19-20 aug blir det PreO-tävlingar, Helsingehelg i Hälsingland. Om man vill testa på PreO, så finns det bra möjlighet till det då. Till TempO-SM är det fri anmälan, så det finns chans att testa sig mot de vassaste i Sverige. Men det finns även A-klass, om man vill prova på i lite lugnare takt. 19 augusti avgörs TempO-SM på karta Storberget sydväst om Ljusne. Den dagen blir det två tävlingar. Det börjar med Tempo-SM och direkt fortsättning därefter blir det en ordinarie PreO-tävling med prel E, A, och B-klasser. Kom ihåg att speciellt Storberget är avlyst, då det blir svenskt mästerskap… 20 aug blir det också en PreO-tävling med Hälsinglands DM, söder om Torrbergsmyren, nordost om Bollnäs. Och alla kan vara med. Vi förklarar om någon är osäker på hur man gör. Ett KM blir det förmodligen också, men var, när och hur är ej bestämt ännu. Här kommer att finnas möjligheter för intresserade att prova på PreO.

KM i PreO, ett vinterminne

Se EVENTOR. Där kommer även PM, startlistor att laddas upp.

Tävlingar
ÅRETS TÄVLINGSPROGRAM 2017 Anmäler sig gör man oftast via Eventor.

TEMPO är en specialgren som bara består av tidskontroller. Du ska svara så fort du kan och helst rätt.

TVÅ LÄNKAR TILL TEMPOTRÄNING Tjeckiska sidan

Italienska sidan

Vill du veta mer om Rehns BK, träningsmöjligheter, klubblokaler samt medlemsavgifter se länken

Allmän information om Rehns BK

Träningar och tävlingar kan man hitta i kalendern till vänster.

Här kan ni läsa mer om 2016 års PreO-verksamhet i Rehns BK:

preo_2016.pdf

Årets distriktsmästare: Anders Johansson och årets klubbmästare: Marit Wiksell

Anders
Marit

Bilder från 2016

Vi arrangerade tävlingar i Idre, dagarna före O-Ringen. Vädret var strålande. Renarna var nyfikna. Och vi var glada.

Bjorn, segrade i PreO:ns A-klass

För mera information kontakta