Ungdomsgruppen

Hej alla gamla, nya och blivande orienterare!

Då var våren strax här igen och det är dags för en ny och fartfylld säsong. Åldern i vår grupp är 12-16år.

Träningstider vår-sommar 2016
Se samlingsplats och program i kalender. Tisdagar - 18.30-20.00 - Olika träningar utomhus. Om det är Sörklubbs så är det träningen. Tordagar - 18.30-20.00 Olika träningar utomhus.

Sista söndagen i månaden - 10.00-12.00 - Löpträning långpass utgående från Bollegården (omklädning, dusch, bastu, jacuzzi). Ca 60-120 min i valfritt tempo och längd, från ren promenad till snabb löpning.

Extrapass - Olika tider - Vissa dagar kör vi extrapass, se kalendern till vänster.

Ledare i ungdomsgruppen
Christer Lagerhäll - 073-844 57 65 - christer.lagerhall@telia.com
Marie Fröjd - 070-515 53 20 - mariefrojd61@gmail.com

100:- stödjande
150:- ungdom t o m 20år
300:- vuxen
500:- familj
Den betalas in på plusgiro 690020-3. Skriv namn, adress, e-mail, personnr och telefonnr på alla i familjen.

Klubbkläder
Vid frågor och funderingar kring klubboveraller och tävlingsdräkter kontaktas Ann Jonsson som ansvarar för detta. Ann nås via telefon 070-3002781. Vid klädköp och allt förutom medlemsavgiften används plusgiro 162764-5 för inbetalning.

Klubblokaler
Bolle - med Wilma Lagerhäll som lokalansvarig
Torrbergsbo - med Inge Pettersson som lokalansvarig

Tävlingar/aktiviteter
Återfinns i kalender till vänster, du kan också ta dig en tur på någon av våra permanenta banor och givetvis Natträvarnas i slutet av året.

Avslutningsvis vill vi önska er varmt välkommen!

Ledare
Christer Lagerhäll